Vårt nätverk

Som medlem får du möjlighet att synas och marknadsföra dig själv eller din klinik på ”Vårt Nätverk” som finns på www.ominorden.com.

Du får möjlighet att lägga upp ett digitalt visitkort som vårdtagare kan hitta. På detta visitkort visas dina kunskaper och kontaktuppgifter i ett relevant format. Du kan använda dig av bilder, egna texter och länkar till egen hemsida. Uppdatering av ditt visitkort hjälper vi dig med. Information om detta kan du få av SFKOMs styrelse.

klicka här

Internationellt diskussionsforum

Du får också tillgång till diskussionsforum där du kan få tillgång till diskussioner, artiklar och andra relevanta dokument. Diskussionsforumet är gemensamt för Sverige, Norge, Finland och Danmark och och eventuellt andra intressenter.

Samarbete med Digital Medicine MSK ®

Digital Medicin MSK ® arbetar för att erbjuda en komplett digital utbildning inom rörelseapparaten. Alla föreläsningar görs av experter inom sitt områden, med decennier av erfarenhet av klinisk praktik och utbildning.

Rabatt hos Digital Medicine MSK ®

SFKOM har etablerat ett samarbete mellan SFKOM, OMI Norden och Digital Medicine MSK® och erbjuder sina medlemmar en rabatt på Digital Medicine MSK® kurs 1A. För 150 € får du fri tillgång till denna modul under 1 års tid. Vill Du sedan förlänga detta till ett livslångt abonnemang – går det också.

Du kvalificerar för rabatten som medlem av SFKOM och om du har gått kursmodul 1A inom OMI Nordens utbildningsprogram.

Om du kvalificerar för rabatten och du vill ta del av den kontakta då info@ominorden.com.

Besök Digital Medicine.

Bli SFKOM-medlem idag!